ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У нардепа від "Голосу" Юрчишина не підтвердився коронавірус

Він буде і далі перебувати на домашньому карантині.

У нардепа від "Голосу" Юрчишина не підтвердився коронавірус
Фото: Макс Требухов

У народного депутат від "Голосу" Ярослава Юрчишина не підтвердилося зараження коронавірусом. 23 березня йому повідомили результати аналізу, написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп шість днів не виходив зі своєї кімнати, обмеживши спілкування з членами сім'ї.

"Поговорив з апаратом ВР - вони повідомили радісну новину. Оскільки тест негативний і симптомів ніяких немає, переходжу в режим обмеженої самоізоляції. Буду контактувати з дітьми та дружиною", - написав нардеп.

Він додав, що планує перебувати на домашньому карантині до 27 березня, як йому радили лікарі. Якщо буде критична потреба, нардеп заявив готовність "з дотриманням усіх вимог бути в лавах там, де буде необхідний".

Нагадаємо, що Юрчишин повідомив про свою самоізоляцію 18 березня, після того, як коронавірус підтвердився у нардепа Сергія Шахова. Він був разом з ним на телеефірах.

11 березня Шахов повернувся з поїздки до Франції і Швейцарії. 12 березня пішов на засідання комітету з екології. За словами Шахова, в сесійний зал парламенту він не заходив.

Члени екологічного комітету пообіцяли самоізолюватись через виявлення коронавірусу у Шахова.

Депутат Верховної Ради Ярослав Юрчишин ("Голос") оголосив про самоізоляцію у зв'язку з тим, що був з Шаховим на телеефірах 12 і 13 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram