ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі сталося 10 обстрілів, поранено військового

Бойовики вели вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів.

На Донбасі сталося 10 обстрілів, поранено військового
Фото: СНБО

У суботу, 21 березня, збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого поранення отримав український військовий. Про це повідомили в штабі ООС.

Противник двічі відкривав вогонь в районі населеного пункту Мар'їнка - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Красногорівки здійснив шість пострілів зі станкового протитанкового гранатомета, поруч з Новотроїцьким стріляв з ручних протитанкових гранатометів, неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Бойовики також випустили вісім мін з 82-мм мінометів поблизу Новотошківського, 15 мін з мінометів калібру 120 мм поруч з Новгородським.

Неподалік Попасної окупанти стріляли зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів, в районі Новолуганського - з міномета калібру 82 мм (три міни), а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі зазначили, що такі злочинні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об'єднаних сил, використовуючи чергові вогневі засоби, дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

Нагадаємо, 20 березня в зоні бойових дій на Донбасі бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Четверо українських військових отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram