ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція склала 405 адмінпротоколів і порушила 6 справ за недотримання карантину

Найбільше порушень виявлено в Дніпропетровській області - складено 75 адмінпротоколів.

Правоохоронці склали 405 адміністративних протоколів і відкрили 6 кримінальних проваджень за фактом недотримання правил карантину, найбільше порушень виявлено в Дніпропетровській області. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Фото: НПУ

"Правоохоронці продовжують заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони громадської безпеки. У результаті поліцейські склали 405 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - сказано в повідомленні.

Відзначають, що найбільше порушень виявлено в Дніпропетровській області, де поліцейські склали 75 адмінпротоколів.

Також порушення виявлено в Києві (31), Київській (32), Донецькій (62), Запорізькій (25), Херсонській (21), Сумській (20), Волинській (16), Вінницькій (14), Львівській (12), а також у Миколаївській (11), Кіровоградській (9), Харківській (5) і Закарпатській (3) областях.

Окрім цього, по 18 адмінпротоколів складено в Чернівецькій і Черкаській областях, по 7 - у Рівненській та Чернігівській, по 4 протоколи - в Івано-Франківській, Полтавській та Одеській областях. У Тернопільській і Житомирській областях виявлено по 2 порушення, в Хмельницькій області складено 1 протокол.

"До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за 6 фактами за ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам і масовим отруєнням). Зокрема, в Харківській (3 факти), по 1 - у Волинській, Сумській і Дніпропетровській областях", - відзначили в Нацполіції.

На цей момент до несення служби залучено понад 14 тис. поліцейських і 2,1 тис. військовослужбовців Нацгвардії України.

Нагадаємо, 19 березня поліцейські за добу склали 32 адмінпротоколи про порушення карантину. Найбільше було складено в Донецькій області - 10. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram