ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС за добу вбито одного українського захисника, ще одного поранено

Противник відкривав вогонь 15 разів.

У зоні ООС за добу вбито одного українського захисника, ще одного поранено
Фото: EPA/UPG

У зоні бойових дій на Донбасі 19 березня окупаційні війська 15 разів порушили режим тиші. Про це повідомили на сторінці штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Унаслідок ворожих обстрілів наших позицій один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь неподалік Красногорівки - з гранатометів і великокаліберних кулеметів, також випустили 6 мін із мінометів калібру 120 мм.

Ще два обстріли зафіксовані поруч із Лебединським - 16 мін із міномета 82 мм, також застосовували гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Поблизу Павлополя стріляли з озброєння БМП-1, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Василівки обстріл здійснювався з автоматичного станкового гранатомета.

Поруч з Авдіївкою - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Поблизу Славного - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Чотири рази стріляли в районі Кримського - з мінометів калібру 120 мм випустили 41 міну, застосовували озброєння БМП-1, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Неподалік Новолуганського противник стріляв з гранатометів різних систем, кулеметів і стрілецької зброї.

Поблизу Новтошківського з мінометів калібру 120 мм випустили 10 мін. У районі н.п. Новоолександрівка відкривали снайперський вогонь.

Нагадаємо, що військовослужбовець, який загинув 19 березня, був убитий внаслідок обстрілу снайпером. Загиблим є 35-річний сержант Збройних сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram