ГоловнаСуспільствоЖиття

На столичному Центральному залізничному вокзалі демонтують 26 МАФ

Торік УЗ ліквідувала 10 МАФ на площі Вокзальній.

Підприємство "Укрзалізниця" має намір демонтувати 26 торгових точок біля Центрального залізничного вокзалу столиці. Про це повідомив пресцентр перевізника.

"До кінця тижня "Укрзалізниця" почне другу масштабну хвилю демонтажу МАФ на станції "Київ-Пасажирський". Під ліквідацію підпадуть 26 торгових точок на площі Вокзальній і в конкорсі вокзалу", - зазначив член правління "Укрзалізниці" Марчін Целеєвський.

У планах - знести 10 МАФ, розташованих на площі біля західного підземного переходу і ще 16 точок у конкорсі, який об'єднує Центральний і Південний вокзали.

Фото: Александр Рудоманов

Фото: Александр Рудоманов

Фото: Александр Рудоманов

Фото: Александр Рудоманов

Фото: Александр Рудоманов

При цьому МАФ, які залишаться на вокзалі, реконструюють до єдиного стилю. Для посилення правопорядку на вокзалі з лютого 2020 року "Укрзалізниця" залучила працівників Національної поліції.

Зараз на території Центрального і Південного вокзалів розташовано 15 постів Управління поліції охорони, на яких чергують 25 правоохоронців.

Зазначають, що минулого року УЗ ліквідувала 10 МАФ на площі Вокзальній.

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" підрахували, які внутрішньоукраїнські напрямки стали найпопулярнішими 2019 року. Згідно з даними, найпопулярнішим став поїзд №45/46 Ужгород-Лисичанськ (найдовше залізничне сполучення в Україні). Ним скористалися 1,17 млн пасажирів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram