ГоловнаСуспільствоПодії

Рятувальники продовжують розбирати завали в будівлі Одеського коледжу

У результаті пожежі загинули дві людини, 30 госпіталізовано.

Рятувальники продовжують розбирати завали в будівлі Одеського коледжу
Фото: dsns.gov.ua

На 07:00 п'ятниці рятувальники продовжують розбирати зруйновані в результаті пожежі конструкції в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7-му ранку 6 грудня відкритого вогню не спостерігається. Проводять пошуково-рятувальні роботи та гасіння окремих вогнищ тління конструкцій будівлі", - йдеться в повідомленні.

Раніше під час пошукових робіт було виявлено тіло ще одного загиблого.

Фото: dsns.gov.ua

Фото: dsns.gov.ua

Фото: dsns.gov.ua

"У результаті пожежі загинули дві людини, 30 госпіталізовано в лікувальні установи (одну людину виписали), доля 13 залишається невідомою", - підкреслили в ДСНС області.

До ліквідації наслідків пожежі залучено 253 осіб особового складу та 38 одиниць техніки, з них від ДСНС 131 особу і 15 од. техніки.

Фото: dsns.gov.ua

Фото: dsns.gov.ua

Нагадаємо, в середу вранці на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу виникла пожежа, площа якої сягнула 4 тис. кв. м. У результаті пожежі загинула 16-річна студентка Ксенія Бабенко, 14 людей зникли безвісти (серед них - 5 студентів), 27 осіб перебувають у лікарнях (серед них - семеро співробітників ДСНС).

Серед зниклих - директор Інституту морської біології НАН України доктор біологічних наук Борис Александров, 1958 року народження, і співробітниця ІМБ кандидат біологічних наук Галина Іванович, 1954 року народження. Обоє вчених перебували в згорілих сьогодні приміщеннях інституту на Троїцькій, 25 і після початку пожежі на зв'язок не виходили. У лікарні міста вони не надходили.

Учні розповіли, що в палаючому коледжі не прозвучало ніяких попереджувальних сигналів про тривогу. Студенти евакуювалися самостійно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram