ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові на тиждень заборонили катати людей у каретах

Фахівці поїдуть на місця, де утримують коней, і перевірять, як за ними доглядають.

У Львові на тиждень заборонили катати людей у каретах
Фото: https://www.facebook.com/igor.zinkevych

Влада Львова вирішила призупинити на один тиждень діяльність двох компаній, що надають послуги катання пасажирів у каретах, у зв'язку з інцидентом, коли налякана кобила травмувала 15-річну дівчину. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні міська комісія з туристичного навантаження провела засідання і прийняла рішення призупинити на один тиждень діяльність двох компаній, які катають людей у каретах у центрі міста", - сказав на брифінгу заступник мера Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

За його словами, фахівці поїдуть на локації, де утримують коней, і перевірять, як за ними доглядають. Окрім того, влада Львова проведе "круглі столи" з усіма зацікавленими сторонами.

Москаленко також розповів, що потерпілу дівчину прооперували, її стан сьогодні вранці був стабільним з позитивною динамікою. Під час інциденту травми отримав і кучер карети.

Крім того, відео, на якому зафіксовано момент, коли невідомі запускають феєрверки біля карети з кіньми, передали в поліцію.

Нагадаємо, інцидент стався 2 листопада. 3 листопада повідомляли, що кобилу, яка травмувала дівчину, довелося приспати, оскільки в тварини були переламані обидві передні ноги, тому шансів її врятувати не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram