ГоловнаСуспільствоПодії

На гонках у Черкасах автомобіль збив глядача

Причиною називають слизький асфальт.

На гонках у Черкасах автомобіль збив глядача
Фото: 18000.com.ua

У неділю, 6 жовтня, в Черкасах під час автомобільних гонок один з учасників не впорався з керуванням і в'їхав у глядачів, що стояли на узбіччі. В результаті 31-річний чоловік отримав травми, повідомляють місцеві ЗМІ.

Прессекретар патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк повідомила, що потерпілого госпіталізували з важкими травмами.

"Гонки Timeattac почалися сьогодні, 6 жовтня, в Черкасах на кільцевому перехресті на вулиці 30 років Перемоги. Однак новий черкаський асфальт виявився дуже слизьким: деякі автомобілі ще до початку змагань зачепили бордюри, когось розвернуло, хтось втратив колесо. Через це на гонках трапилася біда", - йдеться в повідомленні.

За словами Зої Вовк, рішення про проведення цього заходу міська рада прийняла без узгодження з патрульною поліцією, пише Про все.

Подію підтвердили в пресслужбі співорганізатора гонок - Автомобільного клубу "Черкаси". За їхніми словами, машина дійсно зійшла з дистанції з невідомих поки причин і збила глядача. Деталі наразі з'ясовуються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram