ГоловнаСуспільствоПодії

У Кривому Розі чоловік під час затримання поранив поліцейського ножем

Зловмисник перебував у розшуку за скоєння грабежу.

У Кривому Розі чоловік під час затримання поранив поліцейського ножем
Фото: npu.gov.ua

У Кривому Розі під час затримання підозрюваний у скоєнні грабежу зловмисник завдав поліцейському ножових поранень.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

"25 вересня в Інгулецькому районі під час затримання підозрюваний у скоєнні грабежу зловмисник вчинив опір правоохоронцям. Поліцейський отримав два ножові поранення гострим предметом у ділянку ноги і руки. Оперативника доправлено в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Зараз 22-річного нападника затримано згідно зі ст.208 КПК. Ним виявився раніше судимий місцевий житель, який перебував у розшуку за скоєння грабежу.

"У 2017 році за вказаний злочин двох осіб затримали, ще один переховувався від поліції. Тепер затриманий відповідатиме перед законом не тільки за злочин, скоєний два роки тому, а й за напад на поліцейського", - повідомили в поліції.

За фактом поранення поліцейського відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, в Южноукраїнську Миколаївської області раніше судимий чоловік пограбував квартиру, взяв у заручниці жінку і намагався вистрибнути з вікна сьомого поверху. Поліцейський під час спроби зупинити злочинця отримав ножове поранення руки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram