ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі поранено українського військового

Бойовики 10 разів порушили режим тиші.

На Донбасі поранено українського військового
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

Протягом поточної доби внаслідок обстрілів бойовиками на Донбасі зазнав поранення український військовий.

Про це інформує пресцентр ООС.

Повідомляється, що збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також із гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Миколаївки, поблизу Новогнатівки, неподалік Водяного і двічі поблизу Лебединського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Кримського, Південного, у районі Залізного та Новгородського.

"Протягом поточної доби один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил зазнав поранення середнього ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у п'ятницю, 20 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Травм і поранень зазнали 4 бійці ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram