ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала підозрюваного в потрійному вбивстві в Миколаєві, він був сильно п'яний (оновлено)

У чоловіка виявили дві одиниці зброї.

Поліція Миколаєва затримала чоловіка, якого підозрюють у скоєнні потрійного вбивства на автозаправці. Про це сьогодні повідомив перший заступник голови Нацполіції регіону Євген Коваль, пише пресслужба поліції.

"Оперативники швидко встановили і затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні вбивства трьох співробітників АЗС у місті Миколаєві. Зловмисник на момент затримання перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Пояснити мотив свого вчинку не зміг", - зазначив Коваль.

Фото: Національна поліція
Фото: Національна поліція

Мотиви злочину встановлюють.

Судячи з фото, підозрюваний не позбувся зброї.

Місцеве видання "Новости Николаева" повідомляє з посиланням на джерело в прокуратурі, що в підозрюваного вилучено дві одиниці стрілецької зброї, в тому числі і пістолет, з якого він, імовірно, скоїв убивство. На місці злочину було вилучено кілька гільз пеемівського патрона калібру 9 мм.

Оновлення. За попередньою інформацією, підозрюваний у вбивстві - колега загиблих. Йому 48 років, раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов'язані з незаконним обігом зброї. Він розстріляв чоловіків віком 33, 51 і 59 років на ґрунті неприязних стосунків. Також поліцейські вилучили з місця злочину його заяву на звільнення.

Після вбивства чоловік повернувся до себе додому, де його і розшукала поліція.

Нагадаємо, сьогодні вдень на газовій заправці "Фактор" у Миколаєві вбили трьох людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram