ГоловнаСуспільствоПодії

У поліції розповіли подробиці ДТП, в якій постраждав нардеп Бондар

Травми отримали п'ять осіб.

Фото: zhitomir.info

У результаті ДТП в Житомирській області, крім народного депутата Михайла Бондаря, постраждали ще чотири людини. Про це повідомили в Нацполіції області.

Аварія сталася на 111 км траси Київ-Чоп біля Коростишева ввечері 30 серпня.

"Водій "міцубісі", прямуючи зі столиці, не впорався з керуванням і зіткнувся в правій смузі руху з вантажівкою "КамАЗ", яка їхала попереду. Від удару легковик перекинувся, а його праве переднє колесо від'єдналося від конструкції і, рухаючись за інерцією, потрапило в автомобіль "фольксваген", який їхав позаду", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП травми різного ступеня складності отримали п'ять осіб, водії "міцубісі" і "камАЗа" та три пасажири легковика.

Двох з них, 25-річну дружину водія та 39-річного чоловіка, госпіталізували до Коростишівської лікарні. Серед травмованих також 43-річний народний депутат Михайло Бондар.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК.

Раніше повідомлялося, що у Бондаря в результаті ДТП зламані ребра та численні травми. Нардеп їхав на автомобілі, який знайшов через сервіс пошуку попутників Bla bla car.

https://www.zhitomir.info
https://www.zhitomir.info

https://www.zhitomir.info
https://www.zhitomir.info

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram