ГоловнаСуспільствоВійна

Пункт пропуску "Майорське" в Донецькій області закрили через обстріли

28 серпня бойовики відкрили вогонь у районі дорожнього коридору "Горлівка - Бахмут".

Пункт пропуску "Майорське" в Донецькій області закрили через обстріли
КПВВ "Майорское"
Фото: dpsu.gov.ua

Командування операції Об'єднаних сил закрило контрольний пункт в'їзду-виїзду "Майорське" в Донецькій області через обстріли з боку бойовиків.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у фейсбуці.

"Сьогодні, 28 серпня, о 12:25 противник почав обстріл цивільної інфраструктури в районі гуманітарного дорожнього коридору "Горлівка - Бахмут". Застосував при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що дії бойовиків ставлять під загрозу життя і здоров'я людей, які перетинають лінію розмежування, тому командувач ООС прийняв рішення про тимчасове припинення роботи пункту до особливого розпорядження.

"Збройні формування Російської Федерації і її найманці вкотре демонструють зневажливе ставлення до гуманітарних потреб, здоров'я та життя мирних українських громадян, які змушені миритися з тимчасовою окупацією і перетинати лінію розмежування через КПВВ. Так звані "адміністрації" та незаконні збройні формування навіть не думають дотримуватися домовленостей про припинення вогню", - підкреслили в штабі ООС.

Нагадаємо, 21 липня КПВВ "Майорське" двічі призупиняв пропуск осіб і транспорту. Спочатку на КПВВ надійшов дзвінок про замінування, але після відновлення роботи поруч із пунктом виявили мінометну міну калібру 120 мм - і контрольний пункт знову закрили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram