ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат для ООС

Бойовики здійснили 19 обстрілів.

Доба на Донбасі минула без втрат для ООС
Фото: Макс Левин

У неділю, 14 липня, озброєні формування Російської Федерації на Донбасі 19 разів порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілу втрат серед українських військових немає, повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у фейсбуці.

Бойовики 6 разів обстріляли позиції ООС із забороненого озброєння - мінометів калібру 120 і 82 мм. Також противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 14 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Широкиного, Новотроїцького, Богданівки, Красногорівки, Мар'їнки, Водяного, Лебединського та Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні 5 разів у районі населених пунктів Кримське, Зайцеве, Новолуганське і Попасна.

На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостями. За даними розвідки, двоє окупантів отримали поранення.

З початку поточної доби ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. Порушення режиму тиші зафіксовано біля Водяного, Широкиного, Луганського та Новоолександрівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram