ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові вдруге за тиждень напали на приймальню партії Бойка

Фасад будівлі облили червоною фарбою.

У неділю вранці громадську приймальню народного депутата Юрія Бойка і партії "Опозиційна платформа - За життя" в Харкові облили червоною фарбою.

Фото: Андрій Лесик/facebook

"Згідно із заявою керівника приймальні, невідомі особи облили червоною фарбою фасад, двері і вікна приміщення", - йдеться в повідомленні Нацполіції Харківській області.

Інформація про інцидент надійшла в службу "102" в неділю, 30 червня, о 09.30.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції. Інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Перевірка триває", - відзначили в поліції.

Фото приймальні виклав у Facebook екс-депутат Харківської міськради Андрій Лесик, уточнивши, що це вже другий подібний випадок за тиждень.

"На офіс "Опозиційної платформи - за життя" в Харкові знову напали. Ми навіть не встигаємо ліквідувати наслідки минулого погрому", - написав Лесик.

Нагадаємо, у четвер, 27 червня, в Харкові невідомі розбили вікна в громадській приймальні партії "Опозиційна платформа - За життя". В приміщення закинули кульки, наповнені речовиною, схожою на зеленку. У партії заявили, що звернулися в поліцію.

Раніше, 14 червня, в Кривому Розі невідомі прийшли в офіс партії "Опозиційна платформа - За життя" і залишили на будівлі і всередині офісу написи: "чемодан, вокзал, Росія", "російський світ, агенти Кремля", "сепари".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram