ГоловнаПолітика

Екс-мер Конотопа звинуватив в організації нападу на нього нардепа Молотка

Молоток спростував свою причетність до замаху на вбивство свого опонента на виборах.

Екс-мер Конотопа звинуватив в організації нападу на нього нардепа Молотка
Артем Семенихин
Фото: Укринформ

Екс-мер Конотопа Артем Семеніхін, якого після побиття транспортували для лікування в Київський інститут нейрохірургії, звинуватив у нападі народного депутата України Ігоря Молотка.

Про це Семеніхін заявив у відео на своїй сторінці в фейсбуці.

Семеніхін розповів, що напад на нього був з метою вбивства, щоб не допустити на вибори. Він стався відразу після того, як Артем повернувся з Києва, отримавши реєстрацію кандидата в народні депутати України в 160-му одномандатному виборчому окрузі.

У замаху Артем Семеніхін звинуватив депутата Ради 7-го і 8-го скликань, кандидата в депутати з того ж округу Ігоря Молотка, люди якого, на думку екс-мера Конотопа, вчинили напад.

Нардеп Ігор Молоток спростував свою причетність до замаху на вбивство свого опонента на виборах Артема Семеніхіна, виклавши заяву в фейсбуці.

Нагадаємо, Семеніхіна побили в Конотопі вночі 27 червня. Поліцейські кваліфікували подію як "замах на вбивство" і відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК. Пізніше прокуратура Сумської області перекваліфікувала справу за фактом нападу на Семеніхіна на більш жорстку статтю - "закінчений замах на умисне вбивство, вчинений за попередньою змовою групою осіб в зв'язку з виконанням потерпілим службового або громадського обов'язку".

Нагадаємо, Конотоп - найсхідніше місто України, де мером обрали представника "Свободи" Семеніхіна. Ігор Молоток на парламентських виборах 2012 року був обраний як самовисуванець, але перейшов у фракцію Партії регіонів.

Ігор Молоток неодноразово ставав фігурантом скандалів у Сумській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram