ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував чоловіка, який намагався заробити $10 тис. на батьках зниклої дівчинки

Зловмисника заарештували під заставу в понад 500 тис. грн.

Суд заарештував чоловіка, який намагався заробити $10 тис. на батьках зниклої дівчинки
Фото: court.gov.ua

Іванівський районний суд Одеської області обрав запобіжний захід чоловікові, який вимагав від сім'ї зниклої 11-річної Дарини Лук'яненко $10 тис. за її повернення.

Жителя Миколаївської області, який намагався заробити на батьках зниклої дівчинки, відправили під варту терміном на 60 діб з можливістю внесення застави в 576 тис. 300 грн.

Про це повідомляє Судова влада України.

Чоловікові інкримінують злочин, передбачений частиною першою статті 15 частини третьої статті 190 Кримінального кодексу України - шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

"В судовому засіданні прокурором були надані підстави для застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваного, а саме: у зв'язку з тим, що підозрюваний не має стійких соціальних зв'язків, може впливати на потерпілу та свідків шляхом залякування і психологічного тиску, а також підозрюваний має неодноразові судимості", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11-річна Дарина Лук'яненко 13 червня пішла на танцювальний гурток і пропала. До пошуків дівчинки були залучені правоохоронці, рятувальники й авіація.

19 червня в вигрібній ямі одного з домоволодінь селища Іванівка Одеської області правоохоронці виявили тіло дівчинки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram