ГоловнаСуспільствоПодії

На території "Украгазвидобування" в Харківській області була пожежа

Залучали 6 пожежних машин, автомобіль порошкового гасіння і 22 чоловік особового складу.

На території "Украгазвидобування" в Харківській області була пожежа
Фото: kh.dsns.gov.ua

У Харківській області в селищі Андріївка на вул. Першотравневій, 143 у Шебелинському відділенні на підприємстві з переробки газового конденсату і нафти "Укргазвидобування" сталася пожежа. Про це повідомляє ГУ Держслужби в Харківській області.

Пожежа трапилася через розлиття присадок дизельного палива, викид якого стався в результаті порушення норм роботи в установці технологічного змішування паливних присадок.

Фото: kh.dsns.gov.ua

О 10:47 на місце пожежі прибуло відділення рятувальників. О 10:55 пожежники виявили випаровування, а пізніше загоряння в люку ємності Е-26, після чого керівник гасіння пожежі викликав ще одне відділення пожежної частини.

Фото: kh.dsns.gov.ua

"Одночасно з викликом додаткових сил було ввімкнено системи пінного пожежогасіння технологічної установки і найближчої насосної станції. На охолодження технологічних установок пожежники подали 7 водяних стволів, а на гасіння розлитої пальної рідини - вогнегасний порошок", - йдеться в повідомленні.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Для ліквідації пожежі залучили 6 пожежних машин, автомобіль порошкового гасіння і 22 чоловік особового складу. Їм допомагали 5 волонтерів місцевої пожежної охорони.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Зазначають, що об 11:42 пожежу локалізували, а о 12:12 повністю ліквідували.

Жертв і постраждалих немає. Зараз правоохоронці проводять перевірку за фактом пожежі.

Нагадаємо, 29 травня в Києві на території суднобудівного підприємства "Кузня на Рибальському" виникла пожежа. Горів трюм у пришвартованому кораблі на площі 100 кв. м. Займання сталося під час зварювальних робіт.

Для гасіння вогню скерували 20 рятувальників на чотирьох автомобілях. Загиблих і постраждалих немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram