ГоловнаСуспільствоЖиття

З 2014 року "Київавтодор" поповнився 221 спецмашиною

Велика частина нової техніки здатна обслуговувати дороги в різні сезони.

З 2014 року "Київавтодор" поповнився 221 спецмашиною

З 2014 року парк спеціальної техніки дорожньо-експлуатаційних підприємств "Київавтодор" поповнився 221 одиницею нової техніки. Про це повідомляє прес-центр КМДА з посиланням на комунальні корпорації.

Підкреслюється, що велика частина нової техніки - багатофункціональна. Навесні і восени техніка задіяна в прибиранні вулично-дорожньої мережі від сміття, пилу і бруду, а взимку машини розчищають столичні дороги від снігу.

Зокрема, серед нещодавно придбаної спецтехніки - машини FordTrucks з установками Rasco. Вони призначені для обробки доріг узимку рідкими хлоридами і мийними засобами, а також для видалення залишків паливно-мастильних матеріалів, масляних, жирних, графітових та інших забруднень з дорожнього покриття в теплу пору року.

З 2015 року дорожники також активно використовують підмітально-збиральні машини Bucher CityCat 2020 року, якими користуються в більшості міст Німеччини, Чехії, Швейцарії та інших європейських країн.

Нагадаємо, завдяки вказаним машинам з середини травня 2019 року працівники "Київавтодору" почали застосовувати мийні засоби для миття дорожнього покриття. Перші результати таких прибирань обіцяють продемонструвати до Дня Києва - 26 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram