ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловіка, який у столичному супермаркеті вбив людину, знайшли через 20 днів

Підозрюваному інкримінують ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу.

Чоловіка, який у столичному супермаркеті вбив людину, знайшли через 20 днів
Фото: kyiv.gp.gov.ua

Київська поліція знайшла чоловіка, який 3 квітня ударив у супермаркеті "Сільпо" на вулиці Калнишевського іншого відвідувача, згодом помер.

Про це повідомила прокуратура Києва.

Конфлікт стався в магазині, який розташований у торговому центрі "Полярний". Між двома покупцями в черзі по піцу зав'язалася перепалка, під час якої один із них завдав удару, після чого забрав піцу і пішов. Друзі відвели постраждалого додому.

Як пізніше виявилося, в результаті удару і падіння чоловік отримав ушкодження головного мозку, перелом кісток склепіння і основи черепа. Травми були несумісні з життям, наступного дня чоловік помер.

Підозрюваний 20 днів переховувався від правоохоронців, але в підсумку поліція встановила, де перебуває чоловік, і затримала його. Під час обшуку поліцейські знайшли одяг, в якому був підозрюваний під час конфлікту.

Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу - умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого. Затриманого збираються заарештувати, йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram