ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькому затримали кримінального авторитета "Молдована"

Його вислали з України із забороною в'їзду на 5 років.

У Хмельницькому затримали кримінального авторитета "Молдована"
В Хмельницком задержали криминального авторитета "Молдована"
Фото: npu.gov.ua

Правоохоронці спільно з працівниками Державної міграційної служби Хмельницької області затримали і видворили з України кримінального авторитета на прізвисько "Молдован". Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

"Увечері 5 квітня лідера кримінального середовища затримали, доставили до міжнародного пункту пропуску «Могилів-Подільський», де видворили за межі нашої держави із забороною в'їзду на територію України в найближчі 5 років", - йдеться в повідомленні.

38-річний громадянин Молдови кілька років тому оселився в Хмельницькому, де скоїв низку злочинів, зокрема, передбачених ч. 3 статті 185 (крадіжка), ч. 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Відзначається, що після відбуття покарання він отримав кримінальний статус «смотрящего» і контролював постачання заборонених речовин в установи з відбування покарання.

Крім цього, іноземець, знаючи про наявність рішення суду про його видворення з України, постійно переховувався від поліції і представників Державної міграційної служби.

Нагадаємо, раніше поліція затримала "смотрящего" за Харківською областю кримінального авторитета "Валерсона".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram