ГоловнаСуспільствоПодії

"Нацдружини" влаштували бійку біля передвиборчого мітингу Порошенка в Полтаві, є затримані

Постраждала одна людина.

"Нацдружини" влаштували бійку біля передвиборчого мітингу Порошенка в Полтаві, є затримані
В Полтаве задержали около 10 активистов после потасовки с полицией
Фото: poltava.to

У Полтаві "Національні дружини" (бойове крило націоналістичної партії "Національний корпус") влаштували бійку перед початком передвиборчого мітингу президента Петра Порошенка. Правоохоронці затримали близько 10 осіб, повідомляється на сайті відомства.

"Близько 14:00 в центрі Полтави група молодих людей намагалася спровокувати конфлікт зі співробітниками поліції біля театру Гоголя. В результаті провокації постраждала одна цивільна людина", - йдеться в повідомленні поліції.

Як пише місцеве видання "Полтавщина", група молодих людей у формі "Нацдружини" кидала в правоохоронців плюшевих свинок. На зауваження поліцейських вони не реагували. Після продовження агресивної поведінки правоохоронці затримали близько 10 осіб.

Сьогодні у Полтаві з робочим візитом перебуває Порошенко.

Нагадаємо, вранці у Києві відбулася акція, організована "Національним корпусом", проти хабарництва в оборонному секторі. Близько двох тисяч учасників пройшли колоною від Майдану Незалежності до Адміністрації президента, де кидали в поліцейських плюшевими свинками. Це натяк на колишнє прізвище Гладковських - Свинарчук, які фігурують у корупційному скандалі в оборонному секторі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram