ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

В.о. голови Держлікслужби Ісаєнко виграв конкурс на посаду голови служби

Чинний в.о. голови обійшов найближчого конкурента на 6 балів.

В.о. голови Держлікслужби Ісаєнко виграв конкурс на посаду голови служби
Новый глава Гослекслужбы Роман Исаенко
Фото: АПТЕКА

У конкурсі на посаду голови Державної служби лікарських засобів і контролю за наркотиками переміг тимчасово виконувач обов'язків голови Держліків Роман Ісаєнко.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"19 лютого 2019... За результатами трьох етапів конкурсного відбору переміг Роман Ісаєнко. До фінального етапу конкурсу дійшли два кандидати: Роман Ісаєнко, який тимчасово виконував обов'язки голови Держлікслужби, і Костянтин Сич. Конкурсний відбір проходив у три етапи: тестування на знання законодавства, вирішення ситуаційних завдань і співбесіда. Кожен етап оцінювався максимально в 5 балів", - сказано в повідомленні.

З відривом майже в 6 балів Ісаєнко переміг у конкурсі.

Нагадаємо, у вересні 2018 року Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов'язки голови Держслужби ліків Ісаєнка, який був заступником голови служби.

Раніше Кабінет Міністрів усунув від виконання обов'язків, а потім і звільнив голову Держліків Наталю Гудзь. За інформацією Міністерства охорони здоров'я, у 2018 році служба неодноразово ухвалювала необґрунтовані рішення про тимчасову заборону на реалізацію і застосування різних вакцин, зокрема вакцин проти туберкульозу, гепатиту В, поліомієліту, дифтерії, правця та кашлюку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram