ГоловнаСуспільствоЖиття

Пасажирів літака "Москва-Кишинів" доставили автобусами з Одеси в Молдову

Авіалайнер здійснив посадку в Одесі через туман.

Пасажирів літака "Москва-Кишинів" доставили автобусами з Одеси в Молдову
Фото: shackih.livejournal.com

Пасажирів літака "Москва-Кишинів" Молдовської авіакомпанії FlyOne, який через туман здійснив вимушену посадку в міжнародному аеропорту "Одеса", доставили автобусами до пункту призначення через контрольно-пропускний пункт "Паланка".

Про це повідомив радник керівника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк.

"Сьогодні літак сполученням Москва-Кишинів тривалий час стояв у зоні очікування (кружляв), чекаючи відповідних погодних умов для здійснення безпечної посадки в міжнародному аеропорту "Кишинів". Коли залишився критичний запас палива, що дозволяло здійснити посадку на одному з найближчих запасних аеродромів, лайнер узяв курс на Одесу і, незважаючи на густий туман, здійснив успішну посадку в міжнародному аеропорту", - написав Форостяк на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, пасажири покинули літак і були доставлені в аеропорт призначення транзитом через ПП "Паланка" наземним транспортом - автобусами, які надала авіакомпанія. Лайнер вилетить до Кишинева за кращих погодних умов.

"Це досить типова і звичайна ситуація, яка не розглядається як якийсь позаштатний випадок. Однак керівництво поліції Одеської області та облуправління ДержНС були проінформовані, а також була залучена Державна прикордонна служба України", - додав Форостяк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram