ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових в зоні ООС

Окупанти використовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових в зоні ООС
Фото: Макс Левін

Минулої доби, 26 січня, російські окупаційні війська десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Водночас зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Як інформують у штабі ООС, у смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики відкривали вогонь по позиціях наших захисників з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Водяне; з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу селища Широкине; з великокаліберних кулеметів - поблизу селища Невельське; з гранатометів - поблизу селища Новоселівка Друга.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Під обстріли окупантів потрапили позиції українських військових поблизу селища Кримське, населених пунктів Катеринівка, Айдар, Луганське.

За даними розвідки, 26 січня, чотирьох окупантів було знищено і двох поранено.

Протягом цієї доби ворог вогонь не відкривав.

Наші захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись водночас умов припинення вогню, зазначили військові.

Нагадаємо, за вчорашній день на Донбасі зафіксували два обстріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram