ГоловнаСуспільствоЖиття

На Співочому полі в Києві встановлять гігантські світлові інсталяції Анонс

На Співочому полі в Києві встановлять гігантські світлові інсталяції

14 лютого, в день Святого Валентина, Печерський парк стане платформою для першого в Східній Європі Фестивалю Гігантських Китайських ліхтарів. На Співочому полі можна буде побачити масштабні світлові інсталяції, кожна з яких символізує древню народну казку або легенду Китаю. Сади панд і фламінго, карету Попелюшки, ліс з оленями і багато іншого, а центральним експонатом виставки стане 40-метровий дракон.

І на цьому фестиваль не закінчується! Тут можна буде побачити: Фестиваль вогню і світла, аніматроніку, майстра рукодільних виробів і тематичний музичний супровід. Також у вихідні і святкові дні у відвідувачів буде можливість побачити традиційну культурну святкову програму країни, де сходить сонця.

«Історія та культура східних країн завжди була для нас чимось неймовірним і захоплюючим і, сьогодні, ми маємо чудову нагоду познайомитися з нею ближче! Це одна з найвідоміших і відвідуваних виставок у світі, яка проводилася в більш ніж 40 країнах. І ми в захваті від того, що нам вдалося привезти цей фестиваль в Україну!», - розповів керівник компанії Grand Event Денис Погорілко.

Відкриття фестивалю відбудеться 14 лютого за адресою: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро Арсенальна). Виставка триватиме до 31 березня.

Детальніше за посиланням: http://chinafest.kiev.ua/

Купити квитки можна тут: https://karabas.com/tours/giant-chinese-lantern-festival

Ми в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/1chinafest

https://www.instagram.com/1chinafest

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram