ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє підлеглих вкрали у львівського бізнесмена 3 млн гривень, підмінивши його сумку в поїзді

Обидвох підозрюваних затримали, вони перебувають під домашнім арештом.

Двоє підлеглих вкрали у львівського бізнесмена 3 млн гривень, підмінивши його сумку в поїзді
Архивное фото
Фото: Днепр Час

У Львові правоохоронці викрили двох чоловіків, які вкрали у свого начальника майже 3 мільйони гривень.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Наразі обидвох підозрюваних затримано, вони перебувають під домашнім арештом. Їм загрожує позбавлення волі на термін до 12 років з конфіскацією майна.

Поліцейські встановили, що бізнесмен вирішив передати до Києва значну суму готівкою поїздом. Його підлеглий, 31-річний львів'янин, дізнавшись про це, разом зі своїм 68-річним родичем, який теж був працівником цієї фірми, розробили план заволодіння грошима.

"Уранці 19 липня вони приїхали на залізничний вокзал, дочекалися, коли туди прибуде син бізнесмена і простежили, до якого вагону той попрямує. Після цього один зі спільників сів у цей самий поїзд і на шляху підмінив сумку з грошима, яка перебувала в багажному відсіку салону. Пізніше, вийшовши на станції Підзамче, зловмисник викликав таксі і поїхав на вокзал, де його чекав спільник. Викрадені 2 955 000 гривень вони поділили між собою", - повідомили в поліції.

Обидвом чоловікам повідомили про підозру за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Києві грабіжник вихопив у чоловіка сумку, але під час спроби втекти впав і зламав ногу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram