ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львівській області затримали банду з двома розбійними нападами на рахунку

Найближчим часом затриманим оголосять про підозру й оберуть запобіжний захід.

У Львівській області затримали банду з двома розбійними нападами на рахунку
Фото: npu.gov.ua

У Львівській області поліцейські затримали злочинну групу, яка займалася розбоєм.

Про це повідомляють на сайті поліції.

У Жовківський відділ надійшло повідомлення про розбійний напад - двоє невідомих проникли в будинок жителя села Малехів, зв'язали його і, погрожуючи пістолетом, забрали дві хутряні шуби, пристрій для відстрілу гумових куль "ПМ-РФ", золоті прикраси вагою майже 50 грамів і 200 доларів США.

"Нападники забрали навіть пляшку дорогого лікеру. Всього зловмисники завдали господарю матеріальної шкоди на 170 тис. гривень", - повідомили в поліції.

Незабаром до чергової частини Мостиського відділення поліції надійшла інформація про подібне пограбування.

"Цього разу троє невідомих у масках зі зброєю увірвалися в будинок 41-річної мешканки міста Судова Вишня. Зловмисники завдали жінці кілька ударів по голові і, погрожуючи пістолетом, відібрали в неї 3,4 тис. доларів США. Також у потерпілої відібрали мобільний телефон і зняли з неї золоті сережки", - йдеться в повідомленні.

Незабаром співробітникам карного розшуку та патрульної поліції вдалося встановити автомобіль, на якому пересувалися грабіжники і затримати їх. Затримані - четверо жителів Львівської області, раніше судимі за крадіжки, грабежі та розбійні напади. Під час огляду в них вилучили зброю, електрошокер, рукавички і грошові кошти.

Фото: npu.gov.ua

Зараз фігурантів групи затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу, найближчим часом їм буде оголошено підозру і обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше в Києві затримали чоловіка, який за рік пограбував 17 шкіл і дитсадків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram