ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще один отримав поранення

Бойовики 24 рази обстріляли позиції ЗСУ.

За добу на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще один отримав поранення
Фото: facebook/pressjfo.news

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, в результаті один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Обстріли українських позицій здійснювалися в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Луганське, Майорськ, Шуми, Південне, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

Також з мінометів 120-го калібру бойовики обстріляли позиції ЗСУ районі Луганського, з мінометів 82-го калібру - поблизу Кримського. Позиції захисників Водяного бойовики накрили мінометним вогнем обох калібрів.

За даними української розвідки, за добу знищено двох бойовиків, чотирьох поранено.

З початку поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Кам'янки і Широкиного. У результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, протягом понеділка, 10 вересня, російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram