ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали чоловіка, який за рік обікрав 16 шкіл і дитсадків

Зловмисника відправлено під варту.

У Києві затримали чоловіка, який за рік обікрав 16 шкіл і дитсадків
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Поліція Києва затримала чоловіка, який обікрав понад півтора десятка шкіл і дитячих садків на території Солом'янського району.

Про це повідомляють на сайті столичної прокуратури.

Зазначають, що повідомлено про підозру 39-річному чоловікові, який протягом року скоїв серію крадіжок з приміщень шкіл і дитячих садків у столиці.

Установлено, що 13 червня зловмисник зламав двері і проник у приміщення школи №310 на бульварі Вацлава Гавела, звідки викрав ноутбук і мультимедійний проектор.

Протягом оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. За місцем його проживання виявили речі, викрадені з школи №310, а також інше майно, викрадене з інших шкіл і дитячих садків.

"Чоловік зізнався, що, крім зазначеної школи, протягом року обікрав ще 16 дитячих навчальних закладів на території Солом'янського району. Частину вкраденого він зберігав за місцем проживання, решту здав у ломбард", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили, що в зазначеному ломбарді підтвердили показання 39-річного злодія.

Затриманому повідомлено про підозру за ч.3 ст.185 КК України (вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло чи інше приміщення) та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Також вирішується питання про оголошення йому підозри щодо ще 16 епізодів.

Нагадаємо, 29 серпня в Києві невідомі напали на книжковий магазин, побили продавця і забрали гроші. Потім грабіжники підпалили магазин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram