ГоловнаСуспільствоВійна

Канадський міністр приїхала на Донбас

Командувач ООС генерал Наєв доповів гості про ситуацію на фронті.

Міністр міжнародного розвитку та франкофонії Марі-Клод Бібо в неділю, 22 липня, приїхала на Донбас в рамках свого візиту в Україну, щоб ознайомитися із ситуацією в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомив прес-центр операції.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

"22 липня в Донецькій області відбулася зустріч командувача ООС генерал-лейтенанта Сергія Наєва з делегацією Канади на чолі з міністром міжнародного розвитку та франкофонії Марі-Клод Бібо. У заході також взяли участь надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук, керівник УВКБ ООН в Україні Пабло Матеу й інші", - наголошується в повідомленні.

Зокрема, канадській делегації були представлені відеозаписи з камер спостереження, які зафіксували порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Наєв також подякував Бібо за "підтримку й солідарність з народом України у боротьбі з російським агресором". Командувач ООС також відзначив внесок уряду Канади в розвиток Збройних Сил України.

"Ми переконані, що Україна й Канада й надалі, на підтвердження двосторонніх відносин особливого партнерства, безумовно й неухильно будуть виконувати взяті на себе зобов'язання й поглиблювати їх в економічній, політичній, гуманітарній, культурній і безпековій сферах", - зазначив Наєв.

Нагадаємо, візит Бібо розпочався 19 липня. Вона зустрілася в Києві з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом й членами уряду, після чого поїхала в регіони України: Дніпро, в Харківську область, Донецьку область.

23 липня вона повернеться до Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram