ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція продовжує шукати овідіопольського вбивцю під Одесою

В операції беруть участь понад 600 осіб.

Поліція продовжує шукати овідіопольського вбивцю під Одесою
Фото: dumskaya.net

Поліція Одеси продовжує пошуки жителя Овідіополя Дмитра Погорєлова, підозрюваного в жорстокому вбивстві жінки та дитини, двох підпалах і спробі теракту.

Про це повідомляє "Думская".

Як повідомили в поліції, вночі операцію, в якій беруть участь понад 600 осіб, було припинено, щоб не наражати на небезпеку людей. Уранці пошуки відновили.

За словами правоохоронців, за кільце оточення злочинець вийти не міг і ховається десь у районі Дальника, Санжейки і Грибівки.

Зараз поліцейські, солдати й озброєні добровольці з-поміж місцевого населення обшукують покинуті будинки і закриті на зиму бази відпочинку.

Фото: dumskaya.net

У населених пунктах області, включаючи Одесу, посилено заходи безпеки, на дорогах виставлено блокпости, поліція перевіряє всі автомобілі, що покидають територію.

Фото: dumskaya.net

Фото: dumskaya.net

Нагадаємо, в Овідіополі Одеської області в четвер було скоєно жорстоке подвійне вбивство. Жертвами злочинця стали 42-річна жінка та її дворічна дочка. Підозрюваний - 31-річний місцевий житель. За інформацією поліцейських, він планував в'їхати на вантажівці у натовп людей в Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram