ГоловнаСуспільствоЖиття

Призначено начальника Управління Нацполіції в Київській області

Полковник Дмитро Ценов тимчасово виконував обов'язки начальника ГУ Нацполіції в Київській області з червня 2016 року.

Призначено начальника Управління Нацполіції в Київській області
Дмитрий Ценов
Фото: kv.npu.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ призначило начальником Головного управління Національної поліції Київської області тимчасово виконувача обов'язків начальника управління Дмитра Ценова.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

"Наказ про призначення керівника поліції столичного регіону оголосив 29 грудня на розширеній міжвідомчій нараді тимчасово виконувач обов'язків голови Нацполіції Вадим Троян", - йдеться в повідомленні.

Ценов із квітня по листопад 2014 року працював начальником Києво-Святошинського районного відділу Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області. З листопада 2014 року був заступником начальника ГУ МВС України в Київській області, а з листопада 2015 року обіймав посаду заступника Управління Нацполіції в Київській області.

З червня 2016 року полковник Ценов тимчасово виконував обов'язки начальника ГУ Національної поліції в Київській області.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року начальником ГУМВС України в Київській області було призначено Вадима Трояна. У березні 2016 року його призначили першим заступником начальника Національної поліції, а з 14 листопада 2016 року - виконувачем обов'язків голови Нацполіції замість Хатії Деканоїдзе, яка пішла у відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram