ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області на Великдень відкрито додаткові пункти пропуску на кордоні з РФ

Вони працюватимуть у період з 31 квітня по 3 травня і з 8 по 10 травня

У Луганській області на Великдень відкрито додаткові пункти пропуску на кордоні з РФ
Фото: facebook.com/odalug/

У Луганській області на Великдень і на Поминальні дні відкриють додаткові пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією.

Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації в Facebook.

Відповідне рішення було прийнято щодо організації та здійснення пропуску громадян України, які проживають у межах селищних рад, прилеглих до державного кордону в місцевих пунктах пропуску та поза ними в період Великодніх травневих свят.

У Троїцькому районі передбачається відкрити міждержавний автомобільний пункт пропуску "Демино-Олександрівка", місцевий пункт пропуску "Сиротине"; в Білолуцькому районі - міждержавний автомобільний пункт пропуску "Новобіла"; в Марківському районі - на напрямку Височинівка (РФ) - Новомарківка (Україна).

"Пункти пропуску будуть відкриті в період з 31 квітня по 3 травня і з 8 по 10 травня. Вони будуть працювати з 08:00 до 20:00 години", - зазначив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Нагадаємо, 26 квітня повідомляли, що пішохідний пункт пропуску на лінії розмежування в Станиці Луганській відновить роботу, якщо протягом двох діб бойовики не будуть стріляти в цьому районі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram