ГоловнаСуспільствоВійна

Міністр оборони РФ прилетів до Криму перевірити боєготовність

Раніше півострів відвідав голова Ради безпеки РФ, а до цього - Путін

Міністр оборони РФ прилетів до Криму перевірити боєготовність
Путин и Шойгу (архивное фото)
Фото: EPA/UPG

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу прибув в анексований Крим, щоб перевірити організацію бойової підготовки і перебіг будівництва навчально-бойових об'єктів.

Про це повідомляє "Крым.Реалии" з посиланням на оборонне відомство.

Шойгу перебуватиме на півострові протягом першої половини дня, після чого вирушить у Краснодарський край з аналогічною інспекцією.

"Під час роботи у військових частинах, дислокованих на Кримському півострові і в Краснодарському краї, генерал армії Сергій Шойгу заслухає доповіді командування ПВО про організацію навчального процесу і бойової підготовки, а також про введення в експлуатацію об'єктів інфраструктури військових містечок, навчальних центрів і полігонів", - повідомили в міноборони РФ.

Шойгу також перевірить організацію бойової підготовки та будівництво об'єктів навчально-бойової та соціальної інфраструктури.

Напередодні в Криму побував голова Ради безпеки РФ Микола Патрушев. Він провів нараду, на якій заявив про "збереження загрози дестабілізації ситуації" на півострові.

Нагадаємо, в п'ятницю, 18 березня, півострів відвідав президент РФ Володимир Путін, який з вертольота проінспектував будівництво Керченського моста з Кубані в Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram