ГоловнаСуспільствоПодії

Офісний центр у Києві пограбували на півмільйона гривень (оновлено)

Грабіжники залізли в будинок по пожежній драбині

Офісний центр у Києві пограбували на півмільйона гривень (оновлено)
Архив

У ніч на неділю у Шевченківському районі Києва невідомі у масках проникли у приміщення офісного центру, зв'язали охоронця і вкрали звідти гроші.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС.

За попередньою інформацією, сума вкрадених грошей становить понад 400 тис. грн. "На місці події правоохоронці з'ясували, що троє невідомих проникли в офісний центр. Під загрозою застосування предметів, схожих на зброю, зв'язали охоронця. Далі зламали замки дверей і проникли у 45 офісних приміщень. Пошкодивши сейфи, забрали гроші, інше майно і зникли з місця скоєння злочину", - повідомили в міліції.

Слідчий відділ Шевченківського РУ ГУМВС України у місті Києві відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій).

Нагадаємо, у ніч на понеділок кілька зловмисників пограбували АЗС у Києві на 800 гривень. При цьому вони поранили працівника станції. По міліціонерах, які переслідували грабіжників, відкрили вогонь. Двоє спецназівців загинули, ще троє отримали важкі травми. Одного з грабіжників застрелили, пізніше трьох його спільників затримали. У міліції заявили, що вони планували теракт 8-9 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram