ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до +3

Очікується невеликий мокрий сніг

Завтра в Києві до +3
Фото: ubr.ua

2 лютого в Києві буде хмарно з проясненнями. Місцями очікується невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +1...+3 градуси.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг та мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень 0...+5 градусів.

У Карпатах місцями невеликий сніг та мокрий сніг, температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Моршині місцями невеликий сніг та мокрий сніг, температура вночі -2...-4 градуси, вдень +2...+4 градуси.

У Трускавці місцями невеликий сніг та мокрий сніг, температура вночі -2...-4 градуси, вдень +2...+4 градуси.

У Сваляві місцями невеликий сніг та мокрий сніг, температура вночі -1...-3 градуси, вдень +2...+4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг та мокрий сніг, вночі та вранці у Сумській області дощ, удень місцями сильний мокрий сніг з дощем. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-5 градусів, удень 0...+5 градусів.

У центрі України хмарно, мокрий сніг з дощем, місцями сильні опади, у Вінницькій області вночі невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу. Вітер східний, 7-12 м/с, пориви до 25 м/с. Температура повітря вночі -4...+2 градуси, вдень -1...+5 градусів, у Дніпропетровській області вночі +1...+6 градусів, удень +3...+8 градусів, дощ, місцями сильний.

На сході України хмарно, дощ, місцями сильний, у Харківській області - з мокрим снігом. Вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 25 м/с. Температура повітря вночі -1...+7 градусів, вдень +1...+8 градусів.

На півдні України хмарно, дощ, у Приазов'ї місцями сильний, вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 25 м/с. Температура повітря вночі -1...+6 градусів, удень +1...+8 градусів.

У Криму хмарно, дощ, місцями сильний, вітер південно-західний 7-12 м/с, уночі та вранці місцями пориви 25 м/с. Температура повітря вночі +4...+9 градусів, удень +9...+14 градусів.

У Ялті дощ, вдень місцями сильний. Температура вночі +8...+10 градусів, удень +9...+11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram