ГоловнаСуспільствоВійна

У РНБО розповіли про бої на Донбасі

Бойовики наступають на всій лінії фронту

У РНБО розповіли про бої на Донбасі
Фото: www.facebook.com/theministryofdefence.ua

На всіх напрямках зони АТО терористи використовують артилерію, міномети, танки і реактивні установки "Град", домагаючись зміни лінії розмежування на свою користь.

Як повідомив на брифінгу представник інформцентру РНБО Володимир Полевий, найбільш складною залишається обстановка навколо Дебальцевого. Терористи намагаються захопити територію в районі Вуглегірська, Санжарівки і Нижнього Лозового Артемівського району Донецької області. Поблизу селища Фащівка терористи на чотирьох танках і одному автомобілі атакували блокпост, на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Військові відбили атаку бойовиків і знищили один танк та автомобіль. Надалі бойовики відступили, але продовжували мінометні обстріли цього блокпоста.

Неспокійно також на Маріупольському і Краматорському напрямках.

Терористи вдавалися до штурмів опорних пунктів і блокпостів сил АТО поблизу с. Сокільники Новоайдарського р-ну та в районі Чорнухиного і Міуса Попаснянського р-ну Луганської області. Всі атаки бойовиків відбито.

У районі Кримського бойовики намагалися штурмувати позиції одного з підрозділів військ оперативного командування "Північ". Завдяки вогневому ураженню противник зазнав значних втрат і штурм було відбито. Орієнтовні втрати противника - один міномет разом з бойовиками, які його обслуговували.

РНБО також оприлюднила карту про ситуацію на Донбасі, на якій позначено, де ведуться бої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram