ГоловнаСуспільствоВійна

У Донецькому аеропорту знищено злітно-посадкову смугу

Бої в ДАП тривають увесь день

У Донецькому аеропорту знищено злітно-посадкову смугу
Фото: http://podrobnosti.ua/

У Донецькому аеропорту тривають запеклі бої між українськими силовиками і терористами. Про це сьогодні ввечері на екстреному брифінгу повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко.

За словами Лисенка, в ДАП виведено з ладу і зруйновано злітно-посадкову смугу.

"Наші військові тримають оборону, операція триває", - сказав Лисенко, не надавши ніяких даних про втрати з боку українських військових.

"Всупереч досягнутим раніше домовленостям українських військових атакували підрозділи регулярних військ Російської Федерації. Тривають бої в районі 31-го і 29-го блокпостів уздовж Бахмутської траси, наші військові зупинили просування бойовиків", - сказав Лисенко.

Спікер штабу додав, що протягом дня було зафіксовано наближення з північного напрямку ще трьох батальйонних тактичних груп мотострільців, пересування підрозділів зафіксовано поблизу населених пунктів Куйбишеве, Каменськ-Шахтинський і Матвєєв Курган (Ростовська область Росії).

Лисенко підкреслив, що ситуація в зоні АТО залишається "складною, але під контролем українських військових".

Оприлюднену раніше інформацію про те, що восьмеро українських військових потрапили в полон у районі аеропорту, Лисенко не підтвердив і не спростував, повідомивши, що ці дані уточнюються, а повна інформація буде доступна пізніше - "після завершення операції".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram