ГоловнаСуспільствоЖиття

Комбат "Айдару" прокоментував поведінку бійців на Бориспільській трасі

За версією Мельничука, бійці "тільки зробили водієві попередження"

Комбат "Айдару" прокоментував поведінку бійців на Бориспільській трасі
Фото: www.hromadske.tv

Командир батальйону "Айдар", народний депутат Сергій Мельничук прокоментував бійку на Бориспільській трасі під Києвом за участю бійців батальйону. За версією комбата, його підлеглі зробили попередження водієві.

"Бійці батальйону "Айдар" тільки зробили попередження водієві, який намагався обігнати похоронну процесію, що пересувалася по трасі Київ-Бориспіль", - цитує Мельничука УНН.

"Я знаю, що їхала похоронна процесія і водій намагався підрізати ті машини, які йдуть у процесії. Водія зупинили і зробили йому зауваження. Запитайте у начальника ДАІ, чому вони не забезпечили рух процесії", - сказав Мельничук.

Коментар щодо того, що трапилося, опублікували й учасники Автомайдану на сторінці у Фейсбуці. Тут підтвердили, що в колоні на Бориспільській трасі їхали бійці "Айдару".

"Після перегляду відеозапису з реєстратора стає зрозумілим, що жодна зі сторін конфлікту не діяла або висловлювалася ввічливо. Ми у жодному разі не виправдовуємо нічию поведінку або мотиви, з яких стався цей інцидент, і вважаємо, що необхідно провести повноцінне розслідування компетентними органами, ухвалити рішення і вжити відповідних, законних заходів для вирішення конфлікту", - сказано в повідомленні Автомайдану.

Автомайдан підкреслює, що не несе відповідальності за дії бійців "Айдару" та інших учасників конфлікту.

"Зі свого боку ми зробили все можливе, щоб перешкодити подальшому розвитку цієї події, викликавши "швидку" і міліцію, і залишалися з водієм легкового автомобіля до прибуття правоохоронних органів", - зазначає Автомайдан.

Нагадаємо, в суботу, 20 грудня, люди в камуфляжній формі, ймовірно, бійці батальйону "Айдар", зупинили на Бориспільській трасі і побили водія легкового автомобіля. До цього колона Автомайдану та "Айдару" створила на швидкісній магістралі аварійну ситуацію, перекривши всі смуги і рухаючись зі швидкістю 40 км/год.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram