ГоловнаПраво

Суд завтра продовжить обирати запобіжний захід Кожарі

Захист отримав нечитабельні документи.

Суд завтра продовжить обирати запобіжний захід Кожарі
Фото: PHL

Шевченківський районний суд Києва відклав до завтра засідання про обрання запобіжного заходу ексміністру Леоніді Кожарі, підозрюваному у вбивстві ексдиректора каналу "Інтер" Сергія Старицького.

Засідання відбудеться 27 березня об 11:30.

Суддя зобов'язав прокуратуру надати в повному обсязі висновки експертів, а також фототаблиці до висновків, протоколи допитів свідків. Сторона захисту скаржилася на те, що частина матеріалів, наданих їй слідством, нечитабельна або неповна.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва почав обирати запобіжний захід колишньому міністру закордонних справ Леоніду Кожарі 26 березня близько 15:15.

За словами адвоката Кожари, його дружина - Марина Козерод - написала заяву, в якій стверджує, що намагалася відібрати пістолет Старицького. Як стався постріл в такому випадку, адвокат не уточнив.

Водночас прокурор стверджує, що причетність дружини ексміністра до вбивства не підтверджена, як і версія про самогубство.

Кожара свою провину не визнає.

Суд також ухвалив рішення про допит як свідка дружини Кожари і Жанни Білої, яка, за словами адвоката, добре знала про стосунки підозрюваного і вбитого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram