ГоловнаПраво

Суд призначив заставу для підозрюваного у хабарництві ексголовного тюремника Львова

Його випустять після сплати 630 000 грн.

Суд призначив заставу для підозрюваного у хабарництві ексголовного тюремника Львова
Михаил Дзюдзь

Вищий антикорупційний суд призначив запобіжний захід колишньому керівнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту Михайлу Дзюдзо, якого підозрюють в отриманні хабара.

Суд частково задовольнив клопотання прокурора і призначив заставу у розмірі 630 000 гривен. Про це повідомили на сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook. 

Також на колишнього чиновника поклали низку обов'язків, зокрема, прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді на кожну вимогу. Також він зобов'язаний не покидати місце проживання без дозволу детектива, суду або прокурора, утримуватися про спілкування зі свідками у справі, здати закордонний паспорт і носити електронний браслет.

Запобіжний захід обрано до 25 травня 2020. Питання про оскарження запобіжного заходу буде вирішене після ознайомлення з повним текстом рішення суду.

Нагадаємо, Служба безпеки України та Національне антикорупційне бюро 11 березня затримали за підозрою в отриманні хабара начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації, депутата Львівської облради Михайла Дзюдзя.

Міністр Денис Малюська повідомив, що Дзюдзь взяв гроші в останній день перед звільненням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram