ГоловнаПолітика

Порошенко закликає докласти максимум зусиль і забезпечити початок переговорів про вступ України в ЄС до кінця року

Проміжна оцінка Європейської Комісії має спонукати українську владу до впровадження реформ.

Порошенко закликає докласти максимум зусиль і забезпечити початок переговорів про вступ України в ЄС до кінця року
Фото: eurosolidarity.org

Лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко на своїй сторінці у твіттері заявив, що проміжна оцінка Європейської Комісії щодо виконання умов для початку передвступних переговорів має спонукати українську владу до впровадження реформ і виконання всіх рекомендацій ЄС, повідомляє пресслужба "ЄС".

«Закликаю українську владу докласти максимум зусиль та проявити політичну волю для належного виконання кандидатського «домашнього завдання» до фінального звіту Єврокомісії у жовтні. «Європейська Солідарність» готова працювати в дусі єдності для забезпечення позитивного рішення Європейської Ради про початок передвступних переговорів вже у грудні цього року. Майбутнє України в ЄС!», – наголосив Порошенко.

Він також подякував Європейській Комісії за рішучу підтримку України у боротьбі за відновлення територіальної цілісності, впровадження реформ та подолання наслідків російської агресії. «У цьому зв’язку вітаю рішення ЄК про виділення Україні чергового траншу макрофінансової допомоги», – написав експрезидент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram