ГоловнаПолітика

"Партія мерів" "Пропозиція" розраховує на партнерство зі "Слугою народу"

"Ми не опозиціонери, ми - пропозиціонери".

"Партія мерів" "Пропозиція" розраховує на партнерство зі "Слугою народу"
Фото: Макс Требухов

Новостворена так звана партія мерів "Пропозиція" не буде в опозиції до "Слуги народу". Про це в інтерв'ю LB.ua заявили мери, які презентували партію 19 червня.

"Ми не будемо в опозиції до «Слуги народу», тому що вона в певному сенсі не ідеологічна платформа, не партія з ідеологічною програмою. Це - політична сила, яка хоче під парасолькою рейтингу президента зайти до місцевої ради. Я вже говорив, що для них мета - зайти і зібрати більшість, а не щось зробити. У нас є чіткі позиції щодо розвитку наших міст, територій і деякі програми, які ми вже запустили і які необхідно закінчити, навколо яких ми можемо будувати нашу політичну агітацію. Ми не хочемо бути в опозиції до діючої влади. Ба більше, ми вважаємо, що це неможливо", - зазначив градоначальник Миколаєва Олександр Сенкевич.

"...Ми не опозиціонери, ми - пропозиціонери", - додав мер Дніпра Борис Філатов.

Ба більше, "Пропозиція" готова виступити партнерами для створення більшості за умови, як зазначив Філатов, чесних виборів.

"У нас проукраїнська позиція, яка стосується конкретно місцевого самоврядування. Якщо хлопці, які зайдуть, будуть користуватися цими, скажімо так, напрямками в своїй діяльності, ми готові з ними об'єднуватися", - додав мер Миколаєва.

Детальніше про партію читайте в повному тексті інтерв'ю "Пропозиція" ("партія мерів"): "Вони самі нас породили!"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram