ГоловнаПолітика

Офіс президента займається пошуком кадрів у регіонах, - Єрмак

Відповідне завдання поставлене губернаторам.

Офіс президента займається пошуком кадрів у регіонах, - Єрмак
Фото: Макс Требухов

Офіс президента проводить пошук кадрів у регіонах, підключивши до цього процесу губернаторів. Про це голова ОП Андрій Єрмак розповів в інтерв'ю LB.ua.

"Сьогодні кожному губернатору поставлене завдання визначити профільного заступника, який буде займатися кадровою роботою і знаходитиме амбітних і обдарованих людей на підприємствах, у навчальних закладах, і так далі. Хотілося б, щоб не тільки жителі столиці мали можливість будувати кар'єру в вищих органах влади, але і жителі периферії, самородки", - зазначив Андрій Єрмак.

За його словами, з потенційними кандидатами проводять співбесіди в Офісі президента. Хтось залишається працювати там, хтось переходить до Кабміну і т.д.

Також Андрій Єрмак розповів, що президент Володимир Зеленський розчарований деякими кадровими рішеннями.

 "...Іноді розчаровують люди. В силу свого виховання і світогляду він іноді не розуміє, чому люди, які ще вчора були в команді, можуть так чинити. І це не питання критики. Це питання неправди, переходу на особистості, порушення якихось просто моральних принципів і так далі. Він усе одно ще дивиться на людей через призму себе - як би він не/вчинив. Але навіть з тими, хто заслуговував абсолютно іншого ставлення, все одно діяв по-людськи. Завжди давав і продовжує давати другий, третій шанс", - резюмував Єрмак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram