ГоловнаПолітика

Якщо Рада виходить з карантину, людям теж потрібно дати можливість нормально працювати, - Тимошенко

Політик звинуватила владу в подвійних стандартах.

Якщо Рада виходить з карантину, людям теж потрібно дати можливість нормально працювати, - Тимошенко
Фото: Lb.ua

Якщо Верховна Рада виходить з карантину, то людям теж потрібно дати можливість нормально працювати і добиратися на роботу громадським транспортом. Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час брифінгу в парламенті.

"Верховна Рада відсьогодні по суті виходить з карантинного режиму. Знімаються всі обмеження на проведення засідань. Але чому для Верховної Ради, яка щоразу приймає лобістські закони, майже зняли карантин, а для країни він триває? Люди не можуть громадським транспортом дістатися до роботи, вони не можуть нормально жити, працювати, заробляти для своїх родин гроші", - обурилася Юлія Тимошенко.

Лідер партії зазначила, що команда "Батьківщини" звернулася до влади з вимогою зробити все можливе, щоб люди мали можливість повернутися до роботи в звичайному режимі.

"Якщо Верховна Рада вийшла з карантину і працює в звичайному режимі, всупереч постанові уряду, то, безумовно, треба також доволі прискорено дати можливість людям нормально працювати та пересуватися. Ми будемо наполягати на цьому, тому що далі це вже перетворюється на абсурд. Коли ресторани депутатів працюють, а інші заклади, що належать малим підприємцям, - ні. Коли Верховна Рада працює на повну потужність, а всім іншим це заборонено робити. Подвійні стандарти потрібно припиняти", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram