ГоловнаПолітика

Перший заступник Кличка попросив відсторонити його на час слідства

Поворозник готовий співпрацювати з правоохоронцями.

Перший заступник Кличка попросив відсторонити його на час слідства
Фото: kyivcity.gov.ua

Перший заступник голови Київської міськадміністрації Микола Поворозник, який нібито вимагав 125 тисяч доларів у забудовника за вплив на ухвалення рішення про узгодження містобудівних умов і обмежень, попросив відсторонити його від посади на час розслідування справи.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Ви знаєте про ситуацію, яка навколо мене розгортається і яка мене самого шокувала. Я дякую тим, хто написав і сказав слова підтримки. Допит сьогодні не відбувся, але я хочу, щоб слідство завершилося оперативно, було об'єктивним і прозорим. Хочу ще раз наголосити, що не вимагав ні в кого грошей і хабарів не брав. Я розумію, що ця історія отримала великий резонанс і кидає тінь на міську владу", - написав Поворозник.

Він додав, що готовий на співпрацю зі слідством.

"І щоб не було думок, що якось можу впливати на слідство, я ухвалив рішення і звернувся до міського голови з проханням відсторонити мене від виконання обов'язків першого заступника голови КМДА на час проведення слідства", - зазначив Поворозник.

Нагадаємо, 14 квітня кілька ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що першого заступника голови Київської міськадміністрації Миколу Поворозника спіймали на хабарі. Він нібито вимагав 125 тисяч доларів у забудовника за вплив на ухвалення рішення про узгодження містобудівних умов і обмежень. Сам Поворозник заперечує причетність до вимагання хабара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram