ГоловнаПолітика

"Вимоги були дуже високі", - в Кабміні прокоментували призначення голів МОЗ і Мінфіну

Призначення Марченка підтримали 256 народних депутатів, а Степанова - 246.

"Вимоги були дуже високі", - в Кабміні прокоментували призначення голів МОЗ і Мінфіну
Фото: kmu.gov.ua

У Кабінеті Міністрів прокоментували призначення запропонованих урядом кандидатур міністра фінансів Сергія Марченка і міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Про це повідомляється на сайті Кабміну.

"Верховна Рада України підтримала запропоновані урядом кандидатури міністра фінансів Сергія Марченка та міністра охорони здоров'я Максима Степанова", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що призначення Марченка підтримали 256 народних депутатів, а Степанова - 246.

"Вимоги до кандидатів були дуже високі, по-іншому в цей відповідальний час - ніяк. Розраховую, що Максим Степанов і Сергій Марченко забезпечать ефективну роботу міністерств і спрямують зусилля на подолання загальної загрози", - прокоментував прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Нагадаємо, сьогодні, 30 березня, Рада зібралася на позачергове засідання. На ньому депутати підтримали законопроєкт про кримінальну відповідальність за експорт медичних товарів. Також Рада звільнила міністрів охорони здоров'я та фінансів, але не змогла призначити їм заміну.

Друге засідання було присвячене одному питанню - змінам до бюджету через проблеми з харчуванням в армії.

Пізніше депутати з другого разу призначили міністром охорони здоров'я максима Степанова, а міністром фінансів - Сергія Марченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram