ГоловнаПолітика

Зеленський застеріг політиків від хайпа на тлі пандемії коронавірусу

Політичні спекуляції на темі пандемії президент назвав практично рівними мародерству.

Зеленський застеріг політиків від хайпа на тлі пандемії коронавірусу
Фото: EPA/UPG

Президент Володимир Зеленський застеріг політиків від хайпа на тлі пандемії коронавірусу. Глава держави заявив, що політичні спекуляції на темі пандемії - це фактично мародерство.

Про це він сказав у відеозверненні.

"Хочу звернутися до деяких наших політиків. У складний для країни час займатися політичним хайпом- фактично дорівнює мародерству. Ви говорите, що влада введе надзвичайний стан, щоб під шумок протягнути якісь непопулярні рішення. Можу сказати тільки одне: не судіть інших по собі. З власного досвіду і своїх, якщо можна їх так назвати, життєвих принципах", - підкреслив глава держави.

Володимир Зеленський зазначив, що зараз будь-які кроки влади мають одну мету - зберегти життя і здоров'я українців.

"Загалом у всій цій ситуації є певний парадокс. Всім рекомендовано носити маски, але коронавірус насправді скидає маски з людей. Тому що хтось готовий допомагати, віддаючи останнє. А хтось готовий заробляти на людському нещасті. Підвищує ціни, притримує маски на складах, намагається продати респіратори за кордон", - зазначив президент.

Глава держави уточнив, що ці дії отримають не тільки моральну оцінку суспільства, але і юридичну - з боку правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram