ГоловнаПолітика

У "Слузі народу" розповіли про пошук заміни Авакову

Майбутньому наступникові доведеться попрацювати під його керівництвом.

У "Слузі народу" розповіли про пошук заміни Авакову
Фото: Макс Левин

У "Слузі народу" заявили, що шукають кандидата у заступники міністра внутрішніх справ, який у перспективі міг би замінити Арсена Авакова на посаді очільника міністерства.

Про це розповіла заступник голови президентської фракції Євгенія Кравчук в інтерв'ю 24 каналу

"Будемо реалістично дивитися на ситуацію. МВС - це настільки складне міністерство, що запропонувати нову особу без досвіду... Других шансів може не бути, тому що це безпека людей, це 300 тисяч особового складу. Є питання до пана Авакова: і по поліції, і, очевидно, щодо інших моментів. Очевидно - і це правда - досі немає кандидата у Володимира Зеленського, який би повноцінно міг гарантувати, що усе буде в порядку", - сказала депутат.

"Ми вирішили так: запропонуємо заступника, і якщо ця людина виросте, і ми будемо розуміти, що цей потенційний заступник зможе замінити міністра, - то вічних людей немає ніде. Про це свідчать попередні звільнення", - сказала Кравчук.

Нагадаємо, що Арсен Аваков є беззмінним міністром внутрішніх справ України з 2014 року. Він працював в урядах Арсенія Яценюка, Володимира Гройсмана, Олексія Гончарука і залишився міністром у новому Кабміні прем'єра Дениса Шмигаля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram